RSS

Blogipostitused 2024 oktoober

Invaru uue esinduse avamine Narvas
Invaru uue esinduse avamine Narvas
Meil on hea meel ja au kutsuda teid abivahendikeskuse Invaru uue esinduse avamisele 17. oktoobril kell 11.00 aadressil Rakvere 71, Narva. Hooldus-, põetus- ja liikumisabivahenditele spetsialiseerunud Eesti vanim abivahendikeskus Invaru laiendab oma tegevust ning avab 17. oktoobril Narvas uue esinduse. Laienemise eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja kaasaegseid lahendusi Narva inimestele. Esinduse avamispäeval tehakse ringkäik meie uues esinduses, pakutakse head ja paremat ning jagatakse kingitusi. Üritus on tasuta. Olete oodatud!
Haapsalu esinduse lahtiolekuajad
Haapsalu esinduse lahtiolekuajad
Head kliendid Meie Haapsalu esindus on 16. oktoobril avatud kell 10.00-16.00. Teistel päevadel on esindus avatud tavapärastel aegadel. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
Avasime Lasnamäel uue esinduse
Avasime Lasnamäel uue esinduse
Meil on heameel teatada, et avasime täna Lasnamäel uue esinduse, mis asub aadressil Punane 56, Tallinn. Laienemise eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja kaasaegseid lahendusi Tallinna suurima linnaosa inimestele. Meie uue esinduse avamisel osalesid ka Lasnamäe Linnaosa Valitsus, Eesti Paralümpiakomitee, CareMate, Sotsiaalkindlustusamet, Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit ja Käo Tugikeskus. Suur-suur aitäh kõigile, kes meie uue esinduse avamisest osa võtsid.
Invaru uue esinduse avamine Lasnamäel
Invaru uue esinduse avamine Lasnamäel
Meil on hea meel ja au kutsuda teid abivahendikeskuse Invaru uue esinduse avamisele, mis toimub kolmapäeval (9. oktoobril) kell 11.00 aadressil Punane tn 56, Tallinn. Hooldus-, põetus- ja liikumisabivahenditele spetsialiseerunud Eesti vanim abivahendikeskus Invaru laiendab oma tegevust ning avab 9. oktoobril Lasnamäel uue esinduse. Laienemise eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja kaasaegseid lahendusi Tallinna suurima linnaosa inimestele. Esinduse avame kell 11.00. Kohapeal tehakse ringkäik meie uues esinduses, pakutakse head ja paremat ning jagatakse kingitusi. Üritus on tasuta. Olete oodatud!
Filtrid
Sorteeri
Display